Automate your Marketing
with Womplify




 
Sehari Dalam Hidup...
Image Hosted by FileHive.com
By: lina mizi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]
Saturday, 4-Oct-2008 02:21 Email | Share | | Bookmark
Kunjungan Ke Rumah Lin a.k.a Myst

 
 
 
View all 6 photos...


Wednesday, 1-Oct-2008 01:16 Email | Share | | Bookmark
1 Syawal Takbir Bergema...

 
 
 
View all 8 photos...








Thursday, 18-Sep-2008 01:32 Email | Share | | Bookmark
My Hariz & Aliah

Hariz kat table mkn...
kat atas stage..soh nyanyi malu..
lena tido ptg..
View all 9 photos...




Ni la sebahagian telatah my kids yg kadang buat aku tersenyum dan senyum lagi...


Wednesday, 17-Sep-2008 07:28 Email | Share | | Bookmark
Reunion...

All boys....
All girls...sian si aliah terjungkit baju dia...
them at surau...
View all 14 photos...
Bebaru ni bertempat di Regency Jalan Chow Kit, ada mini reunion geng2 Uitm Kelantan...tak ramai yg dapat hadir pun...Lina pun baru nk berjinak2 join...walhal dorang dah selalu gath...mcm2 tempat daaa...so ni la sebahagian couple yg hadir...heheh..enjoy viewing...
pssst...pic tuan tanah xda sbb bz amik pic org lain..






Aisyah..Nor...Mas



Kamal & Wife..(sedang berbadan dua )



Marid & wife...




Pok Teh & Wife




Razif & Wife




Sani & Wife




Serol & Wife




Sue & Hubby



Mat Jek & Abg Wan


Wednesday, 10-Sep-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Been Tag Again By Umi Aliesha

Quote:
Tag Lagi!!
K ty Tag psl nih plak..jom kita layannn..

Nama-Nama Timangan Anda:

Byk nama timangan nih...tuh la kalo nama panjang sgt kan..hiks! Kalo sedara mara diorg panggey aku Yan....sedara mara yg pangkat anak pupu seme tu panggey Yong...Kawan2 sekolah panggey Yanti....n kwn2 dr zmn U hingga skrg panggey Faiza..aku takmo teruskan nama Yanti sebab takde makna...Faiza tu ada makna. So kalo org call sebut2 nama2 nih aku bleh agak ler kwn sek ke sedara ke...Anak2 panggey Ibu...parents n adik2 panggey Kak..Hubby...syg/ibu..

Anda Seorang Yang:

Hermm ssh nak mulakan perbualan kot...tu org kata aku sombong..walhal x reti nak buka bicara..tp kalo org tuh ramah..aku ramah ler jg..kalo jenis slow2 gitu..aku pun jd slow..mudah terasa tp jenis pendam...kalo x tahan sgt nangis dlm bilik air..pastu kompem lega! ekekekekeke

Insan Teristimewa Dimata Anda:

Tentulah my parents, hubby, anak2, adik2, my in law, anak2 buah, sedara mara, sahabat2 yg sentiasa ingatkan aku

Lagu Kesukaan Anda:

nih sama mcm k ty...bab lagu2 nih aku kureng skit...dr zmn sek lg..jenis ssh nak tangkap wording dia..layan melodi dia ja...ekekeke..tp aku suka dgr muzik kitaro sebenarnya...mendamaikan....


Makanan Kesukaan Anda:

Aku peminat ulam+sambal belacan n thai food..tom yam, sup n of kos seme menu masakan my mom..mabeles! tiba2 teringat laksa...hiks!

Warna Kesukaan Anda:

Kaler nih aku ikut mood..kdg suka kaler yg terang2..kdg suka jg yg selow melow nih...differ for each items kot...tp kalo tgk koleksi baju..byk kaler merah kot..hiks!

Sikap yang membuatkan anda bengang:

Kalo org guna wording 'b*d*h' kot..aku x suka words tuh...!

Tiga benda yang mesti ada dalam beg anda:

1) Segala kunci....master key rumah/opis pun aku ada..tp lps h/bag aku koyak ari tu..insaf ler skit..simpan jer kat umah/opis...kunci kereta pun dua2 ada kat aku...
2) Digicam...
3) Hp, wallet

Kali terakhir anda menangis dan kenapa?

Bila erk...rabu lps kot..sakit kepala amat2 sgt..silap mkn kot..

Tag 6 rakan anda:

huh...ramainya..

1) Na
2) Lina
3) Mazlyna

tu jer la kot..baru perasan seme 'na'..kalo dah pernah buat..abaikan yer..



Kena Tag lagiii haku nih...
apalagi dari org yg sama...

Nama-Nama Timangan Anda:

Mak abah & adik2 panggil 'Along'...Hubby panggil 'Sayang'( panggilan ni kekal dari zaman isytihar couple sampai dah kawin..uhuhuhuh)..My kids panggil 'Mak'( mula2 cam nk panggil mama tapi last2 'mak' yg kekal..tak kisah la janji ada panggilan...hahah)...kawan2 opis,client n sedara mara panggil 'Lina'...kawan2 itm panggil 'Kak Long'...kawan2 sek men & ren panggil 'Sharifah'...brapa banyak panggilan daaaa...

Anda Seorang Yang:

Hehe...nak puji ke nk kutuk diri sendiri dulu neh...hehhehe...kutuk dulu la..Lina ni mmg seorang yg agak menyimpan perasaan skit...terutamanya pada mereka2 yg penah melukai hatiku...chewaaahhh...dan amik masa lama nk sembuh..uhuuhuhu...biasanya bila terjadi cam tu...otomatik perhubungan tu tiba2 menjadi seperti tidak berlaku apa2 sebelum ni..maksudnya 'ku tak seperti dulu' cth: bukan teman tapi mesra tapi dah jatuh pangkat jadik kawan tapi tak mesra pun...
Tang baik lak..hehheeh..lina ni pemurah skit la kot,mudah mesra..senang nk buat kawan...

Insan Teristimewa Dimata Anda:

Of course la my parents-tanpamu ku rasa suramnya..my beloved hubby walau geram n marah camna pun kat dia..i still love u..hahhahah..then my notty kids hariz and aliah..dan kawan2 yg baik pada Lina..

Lagu Kesukaan Anda:

Mostly lagu evergreen late 70s cam kool n the gang,duran2 n etc..suka lagu2 slow..lagu2 craig david,darren hayes,savage garden..lagu2 citer korea yg pemes2 tuh cam citer All In,Beautiful Day n etc..Lina pun layan gak music2 skrg ni...cam lagu2 Evanensence,30 seconds to Mars..

Makanan Kesukaan Anda:

Of course masakan mak...ulam2 yg berkaler 'ijau' but not petai...xleh masuk sbb pahit..suka asam pedas,tomyam,segala jenis sup..western pun suka...

Warna Kesukaan Anda:

Lina suka turqouise n pink lak skrg...rasanya kaler kesukaan ni cam ikut mood pun ya..ikut usia pun ya kot...hahhahah..

Sikap yang membuatkan anda bengang:

Org yg bodoh tapi berlagak pandai...dah la bodoh sombong lagi...uhhhh


Tiga benda yang mesti ada dalam beg anda:

1) Ada kunci umah, opis
2) Walletku & Hp -xda mmg leh kacau bilau
3) Beg makeupku - this item just effective this year...hahhahah

Kali terakhir anda menangis dan kenapa?

Bila ekk..bln lps kot..majuk ngan hubby..wahahhahaha


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net